REGALOS

Wetenschappers bevestigen dat de vloeistof die de vrouw opduikt na een orgasme is eerder vergelijkbaar in samenstelling op sperma en bevat veel eiwitten, glucose en fructose.

2. Het zal hem helpen je langer te houden.

Tijdens een klein onderzoek werden de resultaten gepubliceerd in het “Journal of Evolutionaire Psychologie” (Journal of Evolutionaire Psychology), Wetenschappers hebben 243 mannen geïnterviewd om te weten te komen voor welk doel zij hun vrouwen met orale strelen verwennen. En het bleek dat de meerderheid erop gaat om het risico https://start18.co/about/ op infidelity-partners te minimaliseren, gerelateerd aan het feit dat het niet genoeg seksuele voldoening is.

3. Het brengt meer sterker dan met een andere vorm van seksuele handeling.

Wetenschappers zeggen dat orale seks in de letter de meest intieme vorm van nabijheid is. Misschien zelfs meer dan seks met penetratie.

4. Veiligheid.

Hij hoeft zich geen zorgen te maken over zulke momenten van anticonceptie. Een man kan ontspannen en je rustig brengen tot een orgasme, zonder angst dat je zwanger wordt.

Natuurlijk is het onwaarschijnlijk dat een liefhebbende feriperi.com/methoden-om-met-een-tegenstander-om-te-gaan/ man wetenschappelijke argumenten nodig heeft om je lichaam met lippen te verkennen. Maar als ze plotseling nodig hebben – nu hebben ze ze.

Tu carrito