REGALOS

Het uiterlijk van deze vibrator markeerde het begin van het tijdperk van draadloos seksspeeltjes niet op radiobesturing, zoals eerder, maar met een smartphone. De applicatie-downloads van de appstore, is geïnstalleerd op de smartphone en voorwaarts! Je kunt een speelgoed besturen vanaf elk punt van de wereld – ongeacht hoeveel de afstand tussen de gadgets. Voor paar seks

bleek deze vibrator ook onmisbaar te zijn – hij geeft trillingen tegelijkertijd zowel een man als een vrouw dankzij de anatomiciteit van een vaginaal proces. Het grote proces van “hoefijzers” stimuleert de clitoris – de grootte van de grootte die het gewenste gebied invoert.

Slimme vibrator

Magic Motion Flamingo

Flamingo bleek de tweede – op anciënniteit te zijn, maar niet volgens de technologiteit – een gadget van degenen die op hoge afstand kunnen worden bestuurd. Na een lange we-vibe leiden in dit segment, is de elegante baby geen furnier, maar verplaatst de leider: Polyfunctionaliteit (en het combineert vele functies, inclusief de training van intieme spieren op het kegelsysteem) om te proeven als seksbloggers, dus en gewone klanten. Vooral omdat de nieuwheid in één categorie is met We-Vibe. De enige klacht die u moet horen het adres van dit speeltje is een ongemakkelijke vorm van clitoriumproces. Dat de “nek” van Flamingo door de seksuele lippen moet gaan, en de “hoofd” en “snavel” – om de clitoris te stimuleren. In feite, vanwege het anatomische verschil, zijn niet alle vrouwen comfortabele clitorale stimulatie van deze gadget.

Clitime stimulant

Magic Motion Candy

Baby Candy – als reactie Multifunctionele Flamingo. Dit is een puur clitorale stimulator, die gemakkelijk in slipje past en wordt ondergedompeld onder kleding. Beheerde snoep dezelfde app als de vorige gadget. Stimulator is ideaal voor games op een afstand: laat je partner klik op het meest onverwachte moment waarop je bijvoorbeeld op een belangrijke vergadering bent. Trouwens, het Vibro-element wordt uit de behuizing verwijderd en kan afzonderlijk worden gebruikt.

Set voor cybersiedens: masturbator

Onyx en vibrator Pearl Kiiroo Teledildonic Kit

Maar dit is precies wat een kamagra 100mg paar mensen die relaties ondersteunen zo lang droomden. Masturbator en vibrator. U installeert een speciale toepassing op smartphones, en dan is de zaak al een kwestie van technologie! Elk aanraking of drukken, elke kus, gericht op de parelstimulator, wordt respectievelijk weerspiegeld op de onyx masturbator, die op zijn beurt de snelheid en de modus van vibratieparel kan besturen. Gevoelens zijn volledig realistisch – het is genoeg om je ogen te sluiten, en je bent in een bed met je geliefde. Er is natuurlijk zoiets, veel, maar goedkopere vlucht door het hele land, bijvoorbeeld.

Tu carrito