REGALOS

een. Jij (echt) zoals je verschillen
Zij zeggen dat «Tegenstellingen zijn aantrekkelijk», En vaak is het eigenlijk zo. Maar folk wijsheid «Vergeet» Om dat in de loop van de tijd te waarschuwen, kunnen die heldere kenmerken die zo verrast en bewonderden geliefden op de eerste data waren, irritatie veroorzaken. Je bent bijvoorbeeld serieus en hij kamagra 100 mg — Romantisch-stem; Hij weet hoe hij moet koken, en jij — er is… goed, of vice versa. Zullen deze verschillen zien als aantrekkelijk in 5-10-15? Of ze worden vervangen door verwijt: «Vanwege deze diners ben ik nu dik!». Zorg ervoor dat je geen moeite hoeft te doen om toe te geven: wij — anders, maar het is precies dit en waardevol omdat we elkaar perfect kunnen aanvullen.

2. Naast hem zijn gemakkelijk te zijn
Verse manicure, perfecte make-up en kapsel — Traditioneel moet een bakkerij-snoepperiode van een relatie hebben. En of je kunt bekennen dat je soms moe, ongerust bent, gewoon niet in de geest? Als je niet noch het verwart, is je paar op de goede weg.

Wacht op het antwoord: waarom mensen steeds vaker gesprekken vermijden.

Kolom G: HTO IK BEN VOOR NIB?

3 tekens die u de juiste partner hebt gekozen.

3. Naast hem word je beter
In de ogen van een geliefde nadenken we onszelf, zoals in de spiegel. En, nog belangrijker, deze reflectie bewondert ons: het is noodzakelijk, ik dacht niet dat ik het kon zijn! «Jouw» de man — Dit is degene naast wie je niet alleen jezelf leuk vindt, maar elke dag zal ik graag vooruitgaan — naar je dromen naar het beeld «ik ben de beste».

4. Je bent niet alleen geliefden, maar ook medeplichtige
Je lachen samen, dwaas, ga naar de bars, in de bioscoop, kan gaan skiën of scoren op alles en weekends doorbrengen op de bank met een tv-serie en pizza. Met andere woorden, je brengt de tijd samen door — Als de beste konijn. Stel je voor dat je het uitmaakte, een man zou niet alleen uit je leven verdwijnen, maar ook een favoriete vriend… Nee, je stemt er niet mee in om het voor te stellen.

5. Je bent blij om elkaar te hebben
Vreemd genoeg voor veel paren «Zwakke schakel» zijn geen moeilijke tijden, maar integendeel, carrière of financiële prestaties van een van de partners. Je verdedigde het tweede of derde diploma, kreeg een hoge positie of won een groot contract? «Jouw» Een man zal oprecht verheugden, wees trots op jou en je overwinning. Inclusief (dit is belangrijk) en in gesprekken met vrienden en kennissen.

Waarom man vrouw negeert die hij leuk vindt.

Laten we vrienden zijn: waarom geloven we niet in vriendschap tussen.

Relaties met mannen: wat een grootmoeder mij heeft geadviseerd.

6. Je zorgt voor elkaar
Ja Ja, meestal, niet op 8 maart 14 en 23 februari, en elke dag. Ontmoet na het werk, koken koffie, geef een slaap op zaterdag… Je voelt niet dat je een poging moet doen om ervan te genieten: je eenvoudige en tedere tekenen van aandacht voor hem geven, niet minder leuk dan jij — ontvang ze.

7. Je plant elkaar niet «CORRIGEREN»
Allereerst omdat het een wrede illusie is. Denk niet eens en hoop het niet — beter zien. P. een.

acht. Je vertrouwt elkaar
Moet ik elkaar vertellen «alles»? Waarschijnlijker niet dan ja — Alleen omdat dit niet nodig is. Ieder van ons in de douche is een kleine geheime hoek, persoonlijk «Geheim triest», En er is niets galoppeerd, als je er geen giftige stekels in groeit. Maar wanneer iets je zorgen maakt, behaagt, frustrerend of sjeten, «jouw» De man is de eerste die je wilt bespreken.

5 stadia van relaties waardoor alleen.

10 frases die geen partner kunnen spreken

Ik ben niet tevreden met de relatie, maar deel ook met een partner.

9. Je hebt een normale relatie met zijn vrienden en familieleden
Focus op woord «Normaal». Dat wil zeggen, je bent niet verplicht om aan elkaar te dekken, maar je kunt comfortabele relaties onderhouden die de grenzen van je paar niet verstoren. In ieder geval waren al deze mensen deel uit van het leven van je man, en het zal beter zijn viagra en dat je heel tevreden bent.

10. Je hebt gemeenschappelijke opvattingen over het verhogen van kinderen
Zou je ze überhaupt willen? Wanneer, hoeveel, is het belangrijk?. D. Misschien denk je er ook niet over, maar vroeg of laat moeten deze vragen bespreken. En kom naar de algemene mening.

elf. Je hebt gemeenschappelijke plannen voor de toekomst
Je bent nu goed samen — en dan zal het nog beter zijn! Omdat je samen een boom legt, bouw een huis, gooi alles, verdien een miljoen en ga naar de hut op de oceaan — Details zijn niet bijzonder belangrijk, het belangrijkste is dat het jullie gemotiveerd en geïnspireerd hebben. Zelfs als een kleine startup een bedrijfsplan nodig is, wat te zeggen, als we het hebben over het succes van een hele manier van leven.

Tu carrito